top of page

About Us

Biografie
Julia Hulshof, geboren op 7 maart 1989, wonende in Zwolle. Speelt vanaf haar 6e piano en viool. Vanaf het moment dat ze een basgitaar in haar handen kreeg, wist ze dat ze daarmee verder wilde. Na 8 jaar viool gespeeld te hebben begint ze zich te verdiepen in de basgitaar.
Ze komt in verschillende bands terecht en ook andere activiteiten met de basgitaar pakt ze met plezier aan. Zo heeft ze live gespeeld in een uitzending van ‘Mooi Weer de Leeuw’, een kerstconcert met Cor Bakker verzorgd, de musical Cats muzikaal ondersteund en met diverse artiesten op een podium gestaan. Ongeveer 1,5 jaar later ontdekt ze ook de contrabas. Er is erg veel passie voor deze instrumenten. Ze besluit dan ook het conservatorium te proberen. Gelukkig toegelaten; haar droom wordt nu iets meer werkelijkheid: een goede allround bassiste worden die vooral veel op het podium staat, met plezier muziek kan en mag maken en mensen kan amuseren met haar spel. Op het conservatorium krijgt ze o.a. les van Davy de Wit, Danny Sahupala, Tom Salisbury, Arno Slijper en Rogier van Wegberg. 
Tot op de dag van vandaag maakt Julia haar droom waar: leven van de muziek. Ze is actief als live-muzikant, studio-muzikant, docente basgitaar, docente solfege/algemene muziekleer, docente musiconomie & arteconomie op verschillende MBO’s en HBO’s en universiteiten en ze helpt artiesten met het ondernemerschap, boekhouding en belastingaangiftes.
Julia is dus werkzaam op verschillende gebieden, en dus allround te noemen, zowel qua werkzaamheden als muziekstijl.
bottom of page